петак, 06. фебруар 2015.

Valentine's day with Sonja


Februar lagano odmiče i sve smo bliže Danu zaljubljenih. Miris ljubavi se oseća u vazduhu i sve nas trese neka blaga groznica (i one zaljubljene i one "forever alone" :) ). Ali šta kupiti? Šta obući? Kako provesti ovaj poseban dan? U ovom postu naćićete mnoštvo zanimljivih ideja i saveta  <3

#1  Šta pokloniti?

 Pošto vidim da ovaj blog čitaju samo devojke i devojčice, napisaću samo šta da kupite momcima :). Najbolje je da budete što originalnije i poklonite im svojih ruku delo. To mogu biti čestitke u kojima ćete napisati neku lepu porukicu, a možete im i napraviti "ljubavne kolačiće". Ja ih prosto obožavam! Još bolje je ako imate modle u obliku srca i boje za kolače. Pustite mašti na volju! Sigurno će mu se dopasti :).
Ako ipak želite nesto da kupite neka to bude neka majca, džemper, sat, parfem u zavisnosti od toga šta voli, ali nemojte preterivati, bitno je da mu to poklonite s ljubavlju <3.
#2  Kako se obući? 

Na ovaj dan obucite nesto veselo, bez obzira na to da li ste sami ili srećno zaljubljeni. Neka vesela košuljica sa cvetnim printom ili majca sa srcem potpuno su savršene! Takođe preslatko izgleda i cvetna haljinica (ali po mom mišljenju ne treba rizikovati, ipak je februar :D).#3  Kako provesti Dan zaljubljenih?

Ako imate dečka, vase muke su rešene :)! Uživajte zajedno uz neki ljubavni film ili idite u prirodu. Vazno je da oboje uživate i da vam bude prijatno. 
Ali ako ste od onih "forever alone" tipova (kao ja :D), možete provesti taj dan sa drugaricama u šetnji, bioskopu ili jednostavno kod kuće :). Ludo ce te se zabaviti i zaboravićete da nemate dečka :D.
Nadam se da vam se dopao post! Inače slike su uzete sa We heart it-a. Komentarišite o čemu sledećem da pišem :).
XOXO,
      Sonja :*

2 коментара:

  1. Sviđa mi se veoma tvoj blog,i samo tako nastavi i uspečeš.

    Pogledaj moj blog i ako ti se sviđa učlani se:
    http://joka45688.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши