среда, 15. јул 2015.

Day on the beach!- Verujem da je svakom od nas nekad bilo dosadno ceo dan na plaži. Šta možete da radite kad vam dosadi kupanje ili kada je sunce prejako? Evo nekoliko saveta za savršen dan na plaži :)!


1. Na svakoj plaži ima bar malo lepih kamenčića i školjki koje možete skupljati. Ako ne znate šta posle da radite sa njima, ne brinite! Smislila sam neke kul DIY projekte koji vam mogu pomoći, jer i sama imam previše školjki i kamenčića :). Ako vas mrzi da bilo šta pravite (mada, ne verujem da je iko od vas takav), možete ih jednostavno poređati na neku policu, izgledaće lepo kao dekoracija :).2. Jako je važno da na plaži pijete dosta vode, da ne biste dehidrirali na vrućini. Zato uvek ponesite bar dve flašice sa sobom!


3. Niko nije prestar za zamke u pesku! Iako mnogi misle kako je to za malu decu, jednostavno ne možete da ih prerastete. Možete upotrebiti razne travčice, kao i kamenje i školjke koje ste sakupili. Ako ste na moru sa rođacima ili društvom (ili uopšte, ako vas ima više), možete organizovati i takmičenje za najoriginalniji zamak i tako provesti popodne na plaži u smehu i zabavi :).


4. Kada se pakujete, ne zaboravite da ponesete bar dve društvene igre. Bilo da ste samo sa roditeljima, ili u većem društvu, igranje društvenih igara je uvek dobar način da provedete dan :)!


5. Rećiću samo: Ovo je pravo savršenstvo!!! Ako odete u Grčku obavezno probajte ovaj sladoled, nema šanse da vam se ne svidi :).
Sladoled, (ovaj ili bilo koji drugi), je pravi način da se rashladite u vrelim danima, tako da, samo napred :D!


6. Kada vam sve ovo dosadi, možete se pružiti na ležaljku i otploviti u svet knjiga :) Na ovom letovanju pročitala sam "Vidimo se u Kapkejk kafeu" i "Božić u Kapkejk kafeu" od Dženi Kolgan i od srca ih svima preporučujem, knjige su preslatke i jako zanimljive (obavezno stavite nešto slatko pored sebe dok čitate) :).


7. Ovo je više kao mali savet. UVEK NOSITE KREMU ZA SUNČANJE SA SOBOM!!! UV zraci su jako opasni za zdravlje, a možete i da izgorite, tako da se pre kupanja dobro namažite (i to ponovite na, otprilike, dva sata). Ipak je najbitnije da se sa mora vratite zdravi :)!


Sonja, xxx


5 коментара:

 1. Super saveti! Na plazama u Crnoj Gori nema sitnog pijeska za zamke ali se snadjemo :)
  Ja sam ttaj sladoled kupila ovdje. Mislim da ga ima i u Srbiji nisam sigurna

  ОдговориИзбриши
 2. Post je stvarno odlican. Jako originalna tema za pisanje, a slike i tekstovi su odlicni. Potrazicu ove knjige. ♥

  ОдговориИзбриши
 3. Divne slike! Izgleda da ti je zabavno! ♥

  sandrin-kutak.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 4. Predobre slike i super saveti i ideje. ♥

  ОдговориИзбриши
 5. Slike su predobre ^_^ Divna ideja i mnogo si lepo napisala post. ♥

  pametnodete.blogspot.com

  ОдговориИзбриши